موسسه آرتا اندیشه پویان سپنتا ارائه دهنده مشاوره و خدمات مهاجرتی به آلمان، اتریش و کانادا

آدرس دفتر تهران : بلوار میر داماد روبروی مسجد الغدیر کوچه شنگرف پلاک 37 طبقه اول واحد 4

 

 شماره های تماس دفتر تهران:    

☎️ call : 982188752376
☎️ call : 982126409630
 

شماره تماس دفتر کلن (آلمان):
☎️ call : 49 221 962 30 909

تعداد دانشجویان خارجی دانشگاه‌های آلمان با رشد چشمگیری مواجه بوده است.

به گزارش یو.دبلیو.نیوز، بررسی‌های آماری نشان می‌هد تعداد دانشجویان خارجی در آلمان در سال 2016 به 340 هزار و 305 نفر رسیده است که این تعداد نسبت به سال قبل حدود شش درصد افزایش یافته است.

در آمار منتشرشده از سوی مرکز خدمات علمی آلمان آمده است: در سال گذشته حدود 251 هزار و 542 دانشجوی خارجی پس از پایان مقطع دبیرستان در کشورهای خود به آلمان آمده و تحصیل خود را آغاز کرده‌اند که بیش از 90 هزار نفر آنها مستقیما وارد مقطع کارشناسی شده‌اند که نسبت به سال قبل 10 درصد رشد را نشان می‌دهد.

تعداد دانشجویان خارجی ورودی به مقطع کارشناسی ارشد بیش از 86 هزار نفر است که رشد 12 درصدی را نسبت به سال گذشته نشان می‌دهد و می‌تواند اختلاف موجود بین تعداد دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد را کاهش دهد.

یکی از مهمترین عوامل افزایش تعداد دانشجویان خارجی در آلمان، افزایش تعداد برنامه‌های آموزشی به زبان انگلیسی و افزایش تعداد اساتید انگلیسی‌زبان است.

آمارها نشان می‌دهد این روند افزایشی در دانشگاه‌های آلمان ادامه دارد و تا سال 2020 تعداد دانشجویان خارجی محصل در این کشور به بیش از 350 هزار دانشجو خواهد رسید.
متقاضیان تحصیل در آلمان، جهت بررسی دقیق تر شرایط خود توسط کارشناسان موسسه میتوانند فرم های ارزیابی رایگان را تکمیل نمایند.

 

منبع :  افزایش چشمگیر دانشجوبان خارجی در آلمان

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

در دانشگاه‌های پزشکی آلمان دوران تحصیل رشته دندان پزشکی ۱۰ نیم سال تحصیلی در نظر گرفته‌شده و نیز در بین مراکز آموزش عالی در آلمان که در این رشته فعالیت می‌کنند، دانشگاه‌هایی هستند که شهریه در آن‌ها هنوز تصویب نشده است. در آلمان رشته دندانپزشکی در مقطع کارشناسی ارشد پیوسته ارائه می‌گردد . همچنین رشته دندان‌پزشکی در دانشگاه‌های این کشور همانند رشته‌های پزشکی، دامپزشکی و داروسازی در مقطع کارشناسی ارشد پیوسته ارائه می‌گردد. متقاضیانی که علاقه‌مند به دریافت مدرک دکترا هستند همانند سایر دانشجویان رشته‌های غیرپزشکی، پس از دریافت مدرک کارشناسی ارشد، با انتخاب موضوع و پذیرش آن توسط استاد راهنما، به تحصیل در مقطع دکترا مشغول می‌شوند. اما برای اجازه کار مدرک کارشناسی ارشد نیز کفایت می‌کند.
همچنین درمورد ادامه تحصیل در این رشته را می‌توان به دو بخش تقسیم نمود که عبارت‌اند از : بخش اول که پنج ترم اول را شامل می‌شود، به دوره پیش از ورود به مراکز درمانی اطلاق می‌گردد و نیز در این مرحله متقاضیان دانشجو با مبانی علوم پایه، همچون فیزیک، شیمی و زیست‌شناسی و جانورشناسی آشنا می‌گردند و در دو نوبت امتحان شرکت می‌کنند. مرحله اول امتحانات پس از ترم دوم تحصیلی و شامل مبانی علوم پایه می‌گردد. مرحله دوم امتحانات، پس از نیم سال پنجم تحصیلی و در ارتباط با واحدهای تخصصی

دندان‌ پزشکی است. همچنین دانشجویان پس از پشت سر گذاشتن این دو مرحله از امتحانات وارد دوره دوم تحصیل می‌شوند که به دوره حضور در کلینیک و مراکز درمانی اطلاق می‌گردد و نیز در این دوره، دانشجویان در مراکز درمانی به گذراندن دوره‌های کارآموزی و آشنایی بیشتر با مبانی تخصصی رشته دندان‌پزشکی مشغول می‌شوند. بعد از گذراندن این دوره، مرحله‌ی نهایی امتحانات که در دوره‌ای شش‌ماهه برگزار می‌شود، آغاز می‌گردد.تحصیل در آلمان در برخی از دانشگاه‌هایی که در رشته دندان‌پزشکی ارائه خدمات می‌کنند بدون شهریه و رایگان است و نیز  این دانشگاه‌ها عبارت‌اند از: دانشگاه درسدن، دانشگاه مارتین لوتر، دانشگاه ینا، دانشگاه گرایفس‌والد و دانشگاه کیل. همچنین ازجمله سایر دانشگاه‌هایی که تحصیل در رشته دندانپزشکی در آن‌ها امکان‌پذیر است، می‌توان به این‌ موارد اشاره نمود: دانشگاه هامبورگ، دانشگاه گیسن، دانشگاه گوتینگن، دانشگاه دوسلدورف، دانشگاه مونستر، دانشگاه آخن، دانشگاه بن، دانشگاه ماینس، دانشگاه فرانکفورت، دانشگاه زاربروگن، دانشگاه فرایبورگ، دانشگاه مونیخ، دانشگاه ارلانگن، دانشگاه اولم و دانشگاه وورسبورگ.

برای دریافت اطلاعات تکمیلی به آدرس وبسایت موسسه آرتا اندیشه پویان سپنتا مراجعه نمایید.

منبع: وبسایت موسسه اندیشه پویان

 

شرایط جذب نیروی پرستار در آلمان

اخذ ارزشیابی مدرک
اخذ اجازه کار
اخذ بلو کارت
کاریابی و اشتغال

مهاجرت کاری پرستاران

 

مهاجرت کاری پرستاران

بیشتر بخوانید . . .

یک فرصت استثنایی برای مهاجرت به کانادا برای افراد با مدرک دیپلم فنی معتبر!

کانادا با داشتن سیستم مکانیزه در زمینه مهاجرت و با برنامه ریزی دقیق و هدفمند به دنبال جذب نیروی کار ماهر است تا تکنیک و یا مهارت های حرفه ای آنها باعث پیشرفت و رونق اقتصادی این کشور گردد.   

در دنیای امروز برای جویندگان کاری که تا کنون در یکی از کشورهای جهان سوم می‌زیسته‌اند و قصد مهاجرت به کشوری پیشرفته دارند امکانات کمی وجود دارد تا بتوانند کار کنند و زندگی خوبی داشته باشند. اما تنها برخی کشور ها نظیر کانادا از طریق برنامهٔ مهاجرت سازمان یافته به طور علنی ارائه گر این امکانات هستند!
حالا وکلای موسسه اندیشه پویان با توجه به تجربه و سابقه خود در این زمینه اقدام به فراهم آوردن شرایط مهاجرتی ویژه ای برای افراد دیپلمه با مدرک معتبر فنی حرفه ای هستند نموده است.
شما به عنوان یک مهاجر در کشور کانادا می‌توانید زندگی راحت و قانونی داشته باشید.  کانادا یکی از کشور های ست که بالاترین رتبهٔ استاندارد جهانی حتی بالاتر از آمریکا و خیلی از کشور های اروپایی را دارد.

 


مهاحرت به کانادا


کسانی که در تلاش برای کسب اقامت کانادا هستند آگاه باشند که،کانادا به هزاران نیروی کار ماهر بخصوص در رشته های فنی در  طول ده سال آینده نیاز دارد،این به 2 دلیل عمده می باشد:
1- اقتصاد محکم و رو به رشد کانادا.
2- وجود افراد بسیاری که بالای 65 سال دارند و نیروی کار جوان جایگزین برایشان وجود ندارد.

متقاضیان این برنامه باید حداقل 4 شرط زیر را داشته باشند:  
1. حداکثر سن 35 سال
2-پنج سال سابقه کار داشته باشد.
3. گذراندن دوره یک ساله (600 ساعته ) فنی و حرفه ای وزارت کار و دارای دانش کافی در زمینه مورد نظر
4. حداقل IELTS 6 (در هر مهارت) داشته باشد

نکته قابل ذکر برای متقاضیانی که در این سطح زبان نیستند و زمان کمی نیز دارند موسسه  دوره های ویژه و فشرده ای در نظر گرفته تا در کمترین زمان ممکن به هدف آیلتس خود برسند.

متقاضیان در صورت داشتن شرایط ذکر شده می توانند جهت مشاوره با وکیل مهاجرت به کانادا با دفتر موسسه در تهران از طریق شماره تلفن 26409630-021  ارتباط برقرار نمایند.

منبع:فرصت ویژه مهاجرت به کانادا با مدرک دیپلم فنی

اتریش در حال حاضر یکی از پر طرفدارترین کشورهای دنیا برای ادامه تحصیل میباشد و سالانه هزاران متقاضی از سراسر دنیا برای ادامه تحصیل وارد این کشور میشوند.
تحصیل در اتریش

 

تحصیل دراتریش

 

در زیر مهمترین ترین دلایل تحصیل در اتریش

وکلای موسسه انديشه پويان در کشور اِسلُواکی اقدام به برگزاری مذاكرات دوجانبه با چندی از وكلا، بازرگانان و سرمايه گذاران اِسلُواکی نموده و به توافقاتی در زمینه ثبت شرکت در کشور اِسلُواکی دست یافته اند.

آشنایی با کشور اسلواکی :

جمهوری اِسلُواکی کشوری محصور به خشکی در اروپای مرکزیاست.  جمعیت آن حدود 5/4 میلیون نفر وپایتخت آن براتیسلاوا است.

براتیسلاوا شهر قصه ها و قلعه های باشکوه، خانه های دلباز و بالکن هایی با چشم انداز رنگ و نور و طبیعت و البته رود زیبای دانوب در دو قدمی خود، پایتختی بزرگ و غنی و جذاب که فقط ۴۳۰ هزار نفر سکنه دارد و یکی از توریستی ترین نقاط اروپا و فاصله آن با «وین» پایتخت اتریش فقط 40 دقیقه با ماشین یعنی حدود 80 کیلومتر می باشد که این یک رکورد به عنوان نزدیک ترین فاصله بین دو پایتخت است

واحد پول این کشور یورواست.اکثر ساکنان اسلواکی اسلواکهستند. مجارهابزرگترین اقلیت قومی هستند.

زبان این کشور اسلواک /انگلیسی/آلمانی می باشد که تدریس در مدارس به هر سه زبان صورت می گیرد.

اخذ اقامت اروپا در عرض ۴ ماه

 

اخذ اقامت اروپا در عرض ۴ ماه

 

بیشتر بخوانید . . .

 

آخرین جستجو تون در مورد خونه و مغازه یا واحد های تجاری و ... همینجاست

با هر توان مالی که باشید میتونید تو این کانال صاحب خونه بشید

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

گروه مشاوران آرتا اندیشه پویان سپنتا با تجربه چندین ساله و کارنامه درخشان خود اقدام به اخذ ویزای تضمینی کانادا ، همراه با عقد قرارداد رسمی زیر نظر وکیل رسمی عضو سازمان مهاجرت کانادا ICCRC و  وزارت کار و امور اجتماعی ایران، با ضمانت بازگشت وجه در صورت عدم دریافت ویزا می کند.

فرصتی ویژه، بهترین،کوتاه ترین و کم هزینه ترین راه برای اخذ ویزای کانادا، این روش بدلیل ویژگی های بسیار خاص لحاظ شده، فوق العاده تخصصی انجام شده و متقاضی با آسودگی کامل، بسیار راحت ، بدون کوچکترین موردی  و 100% تضمینی به کشور مقصد خواهد رسید.


 

 
 
بیشتر بخوانید . . .

آلمان از نظر محبوبیت، در صدر ۴۹ کشور پیشرفته دنیا قرار دارد؛ این قضاوت در مقایسه با سایر کشورها از نظر دولتی، فرهنگی، مردم، آموزش‌، گردشگری، سرمایه‌گذاری و مهاجرپذیری انجام شده است.
ویزای کاری آلمان

 

ویزای کاری آلمان


ده دلیل عمده وجود دارد که کشور آلمان را به بهترین کشور برای اجرای ایده های کارآفرینی و سرمایه گذاری تبدیل کرده است:

1 – زیرساخت های درجه یک
2 – طرح های تشویقی و حمایت از کارآفرینان و سرمایه گذاران
3 – شرایط مالیاتی رقابتی
4 – بستر سرمایه گذاری ایمن
5 – کیفیت زندگی
6 – اقتصاد پیشرو
7 – بازیگر جهانی
8 – بهره وری بالا
9 – نیروی کار بسیار عالی و متخصص
10 – قدرت نوآوری


گروه مشاوران اندیشه پویان آماده ی راهنمایی هموطنان عزیزی که متقاضی اقامت آلمان هستند برای سنجش شرایط اخذ ویزای کاری آلمان و ارائه بهترین پیشنهادها جهت رسیدن به اهدافتان هستند:
فرم ارزیابی


براي كسب اطلاعات بيشتر با ما تماس حاصل فرماييد
دفتر تهران : 02188752376
دفتر كلن : 004922196230909